Групови тренировки


No classes
 

Цени:

Еднократна тренировка - 12лв

Еднократна обедна тренировка - 10лв

Тренировка за бременни - 15лв

Motivity Картa (важи за 30 дни от дата до дата)

 

8 посещения – 92лв

12 посещения – 132лв

16 посещения – 168лв

20 посещения – 200лв

 

*Не работим с Мултиспорт и Содексо карти